19 Nisan 2010 Pazartesi

Lida yosun kapsülü zayıflama


Lida zayıflama hapı ya da lida zayıflama ilacı zararlı mıdır? Lida zayıflama hapı kullananların lida yorumları nasıldır? Lida zayıflama hapı zararları nelerdir? Lida yosun kapsülü, ana maddesi Yunnan isimli 3 hücreli bir yosun türevi olan bitkisel bir besin takviyesi (zayıflama ilacı) olarak tanımlanıyor. Lida yosun kapsülü nün etki mekanizması, iştah kesici ve tok tutması, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta biriken yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayarak doğal zayıflama sağlamasıdır.

- Lida yosun kapsülünün (Lida zayıflama hapı ya da lida zayıflama ilacı) en önemli özelliği, 45 günlük bir zaman diliminde kişinin 6 - 12 kilo arası zayıflamasını sağlaması olarak özetleniyor.

- Zayıflatıcı etkisi metabolizma hareketlerinin hızına göre bu 2 değer arasında değişebilmektedir.

- Lida yosun kapsülü nün, içerisinde Yabani Enginar ve Yabani Kereviz ekstreleri de içerdiği için Karaciğer Yağlanması ve enzim düzensizlikleri için de etkili olabildiği söylenmektedir.

- Lida zayıflama hapı bilinen bazı yan etkileri uykusuzluk, kabızlık, baş ağrısı, mide ekşimesi, sinir sistemi ile alakalı diğer yan etkiler, halsizlik, kalpde ritim bozukluğu olarak listeleniyor.

- İlaveten, gebe kadınların, kalp hastası olanların, 16 yaşından küçüklerin, 65 yaşından büyüklerin lida yosun kapsülü kullanması önerilmemektedir.

- Lida yosun kapsülü ile zayıflama son dönemin popüler doğal zayıflama yöntemleri arasına girmeyi başarmıştır.

- UYARI : Lida zayıflama hapının zararları hususunda ciddi uyarılar var. lida zararları hakkında bilgi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder